Space Week Vibes 🌝 πŸ‘©β€πŸš€!

What a wonderful week for space exploration. Blue Origin made history this past week, taking the oldest astronaut (William Shatner [aka Captain Kirk] to space. Space has always been so fascinating to so many people. With the space race heating up between Blue Origin and Space X. They both are on a journey to take civilians to space.

As these companies get more mature, there will be opportunities for us all to take a voyage to outer space. In the meantime, NASA Space Centers are available here in the USA to satisfy our hunger for space. One such visit to one of those centers (particularly the moon section of the Johnson Space Center) is captured here:youtube.com/shorts/X5fd5weUA9s

As you can see, the moon ambiance was in full effectπŸ˜ƒ. It contained astronauts, moon craters, Lunar Rover Vehicles etc. You had the feeling that you were in space as you walked around the exhibit. As you can see from the video, there were quite a few people visiting the moon exhibit that day.

Hopefully you will take the opportunity to visit one of the NASA Space Centers. It is very family friendly and the kids will definitely enjoy the experience. I was hoping to experience a zero gravity room but alas we have not quite gotten to that point as of yet. πŸ˜‚

Leave a Reply

%d bloggers like this: